3 + 1 leggyakoribb kérdés és a válaszok az Egyéni konzultációról

Ha ezt az írást olvasod, úgy gondolom, hogy te is a tudatosság , az önfejlesztés és a spiritualitás útján keresed a választ és a megoldást a problémáidra. Hogy könnyebbé tegyem a választásodat, ha segítséget, támogatást, inspirációt szeretnél a fejlődésedhez, összegyűjtottem neked azokat a kérdéseket, amiket általában meg szoktatok kérdezni bejelentkezéskor vagy első alkalommal.

Az évek során három fő eszközre tisztult le az, hogy hogyan épül fel most az Egyéni konzultáció nálam. Ezek:

  • Lélekmasszázs érintésterápia az energiarendszered harmonizálására és kiegyensúlyozására,
  • az OH önismereti kártyák a tudatosítás eszközeként az önismereted támogatására, és
  • a belső utazás/meditáció ahol a szándékod erejével és a magasabb tudatosságodhoz való kapcsolódással befogadod a segítő, építő, támogató energiáidat

Lehet, hogy úgy érzed elakadtál, megrekedtél és nem találod a következő lépést, nem tudod az irányt, hogy merre tovább…

Lehet, hogy egyszerűen a mindennapi feszültségek, stressz kioldására keresel új, természetes utakat…  

Lehet, hogy vonz a spiritualitás, a lélek és a szellem vezetésének, a tágabb tudatosság mélyebb megértésének vágya vezet… Lehet úgy érzed, hogy az utad következő szakaszában jól jönne a támogató, inspiráló külső segítség…

Ha már tudod, hogy mi a szándékod, és hajlandó vagy tenni is érte, az már fél siker:-) ITT meg tudod nézni, hogy én miben és hogyan tudlak támogatni az utadon.

És most jöjjön a 3+1 – remélhetőleg számodra is – izgalmas kérdés és válasz, ami segít jobban rálátnod mi is történik egy kezelés alkalmával. És abban is segít, hogy eldöntsd, neked vajon bejönnének-e ezek a módszerek.

1, Mitől olyan hatásos a Lélekmasszázs?

„A lélekmasszázs kezelés közben sokszor bukkannak fel bennem felismerések, mélyebb megértések.”

„… utána valahogy nagyon könnyűnek éreztem magam.”

 „… utána még napokon keresztül tapasztalom azt is, hogy hirtelen bizonyos energiapályáimon beindul az áramlás – innen is tudom, hogy még mindig dolgozik bennem a kezelés hatása.”

„Olyan jó lenne most csak átfordulni és aludni, pihenni tovább.”

 „Most minden rendben van, és minden jó.”

Gyakran hallom ezeket, és nem csak első alkalommal, egy-egy lélekmasszázs kezelést követően. Hogy ennyire ellazító, lélekben megnyitó és energetikailag feltöltő tud lenni, az többek között két alapelvének köszönhető:

ELFOGADÁS

A kezelés lágy simítások, ringató és pulzáló mozdulatok kombinációja. A fejtetőtöl a lábujjakig szinte mindenhol  érintve van a test a ringatás során.

A tested pedig hamar megnyugszik ebben a tápláló, szeretetteljes mozgatásban, mert érzi, hogy biztonságban van és hogy minden rendben van, és úgy van jól, ahogy van, bármilyen állapotban is van éppen.

Érzi a tested, érzi a lelked és ez lecsendesíti az elmédet is.

A ringató, hullámzó mozdulatok nyugtatóak. Olyan, mint amikor a csecsemőt ringatják édesanyja mindentől megóvó, meleg puha karjai. Olyan, mint amikor a tenger lágy hullámai ringatnak egy csodálatos helyen, ahol nincsen semmi más tennivalód, mint elengedni magad, élvezni az áramlást, felszabadultságot és ellazultságot, miközben egyre több öröm járja át testedet és lelkedet.

MEGENGEDÉS

És ebben a nyugalomban elengedheted a magd köré épített védőbástyáidat, egy kis időre lehullnak rólad szerepeid, kötelességeid és feszítő-szorító érzéseid.

Megengeded magadnak, hogy egyszerűen csak LEGYÉL. Egy nyitottabb, tágasabb, emelkedettebb, örömtelibb és szeretetteljes tudatszinten létezel. Helyzetedtől, gondjaidtól, elvárásaidtól, terveidtől, feladataidtól függetlenül. JÓ VAGY ÚGY, AHOGY VAGY.

És ez az elfogadás és megengedés hatalmas erő tud lenni. Hogyan hat?

Kellemes ellazulás, feszültségektől mentes idő, akadálytalan energiaáramlás a szervezetedben, feltöltődés a lélek számára és ellazulás a testnek. A kezelésnek köszönhetően immunrendszered erősödik, hangulatod javul, szervezeted öngyógyító mechanizmusa működésbe lép ott, ahol szükséged van rá. Egy kezelés minden szinten hat, segítve így az energetikai egyensúly helyreállítását, a test-lélek-szellem egységét.

IGEN! Én is szeretném ezt>>>

2, Az OH-kártyáknál minek a rövidítése az OH?

Ezt is sokan kérdeztétek már. Persze, amikor a képzésen vettem részt,  mi is feltettük ezt a kérdést a tanárainknak;-) Vártunk valami izgalmas válaszra, valami trükkös magyarázatra a módszerhez kapcsolódóan, ami bele van kódolva a kártya elnevezésébe. Hát ennél jóval egyszerűbb és prózaibb, és szerintem viccesebb is a válasz:-)

Megvan az az érzés, amikor valamivel kapcsolatban „leesik a tantusz”, és olyan nyilvánvaló az, amire csak most jöttél rá, pedig eddig is ott volt az orrod előtt? A homlokodra csapsz egy hangos „OH!” felkiáltással, miközben azt gondolod magadban: „ezt nem hiszem el, hogy ez eddig nem állt össze bennem!”, „nem hiszem el, hogy ez ennyire egyszerű, és mégis olyan nagyszerű!”.

Hát ennyi a válasz. És igen, rengeteg „OH!” felismerés született már ezeknek a csodálatosan megfestett és kitalált képeknek, az OH-kártyacsaládnak köszönhetően.

Ha az OH-kártyákkal ismerkednél, töltsd le ezt az ingyenes önismereti gyakorlat anyagot>>>

És ha mindezeken túlvagy, vagy inkább egyből jelentkeznél egy személyes vagy online konzultációra, kattints itt>>>

3, Hogyan hat, és nálam is működhet  a meditációban elmélyülés?

A meditáció és az önmagamban folytatott belső utazások nagyon régóta velem vannak, hatalmas gyógyítóim és erőt adóim a spiritualitásom felfedezésének útján. Az a végtelen szeretet, hatalmas bölcsesség és a mindenség támogató ereje, amihez ebben a térben kapcsolódhatok mindig, amikor készen állok megnyitni magam, csodálattal, tisztelettel és hálával tölt el.

Ezek a gyakorlatok, alkalmak nem csak az energia szintem harmonizálásában és megtartásában segítenek. Nagyobb elakadások, félelmek, fájdalmak feloldásában és szenvedéskörök elengedésében is sokszor keresztülvezettek már. És minden alkalommal, amikor követni tudtam az útmutatásokat a mindennapi élet különböző területein, akkor érkeztek a tovább segítő, felemelő változások.

Ezért szeretem a konzultációk során is használni. Mert minden nap tapasztalom a támogató erejét, ma már természetes része a mindennapjaimnak.

Ez az utazás a szíveddel-lelkeddel segít téged összekapcsolódni, önmagadat tágabb perspektívában felfedezni.  Van, hogy az OH-kártyák önismereti munkáját támogatjuk vele, és van, hogy csak egyszerűen a beszélgetésünk folyamán lépünk be ebbe a mélyebb térbe. Mindaz, ami tudatos felismeréssel megszületett benned, energia rendszeredben is elrendeződik, feloldódik vagy éppen kisimul, áramlásba kerül, szeretetben megerősödik.

És azt tapasztalom nálatok is, akik megtaláltok engem, hogy nyitottak vagytok rá. Legyen pár perces, neygedórás, vagy egy kicsit hosszabb vezetett belső utazás önmagadba, az a mélyebb kapcsolódás mindig megérintő. És ezt a tapasztalást elviszitek magatokkal, hogy bármikor újra elő tudjátok venni, amikor saját támogató, öngyógyító erőtökhöz kapcsolódni szeretnétek.

+1, A segítő beszélgetés az OH-kártyákkal működik online verzióban is?

Igen! Nem kell ott lenned személyesen ahhoz, hogy az az energia, ami a kérdésedben, témádban van, amivel érkezel, az áthassa és működtesse a hozzád érkező inspirációkat.

A kártya kihúzásának módját közösen  megbeszéljük az alkalom legelején. Van rá több ötletem is, eddig még mindegyik bevált:-) Az energia tértől és időtől független. A szándékod úgyszintén. Ez pedig már elég ahhoz, hogy a válaszaidat mindig megkapd.

Nem beszélve arról, hogy a képeket mindig te értelmezed önmagad számára. Az érzéseid mentén tárulnak fel a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereid. És ahogyan beszélsz róluk, úgy lesz teljesebb a benned megszülető válasz. Én kérdésekkel segítelek, ha elakadnál valahol. És visszajelzésekkel támogatlak. Beszélgetünk, és a végére eljutunk oda, hogy megkapj egy választ, egy irányt a továbblépéshez.

Izgalmas és örömteli utat kívánok a lelkiséged és tudatosságod útján! A szíved vezet, kapcsolódj hozzá:-)

Ha szeretnéd a fentiek közül bármelyiket, vagy ezek kombinációját kipróbálni, várlak szeretettel egy Egyéni konzultációra>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük