MÁRCIUSra hangolódva…

Intuitív inspirációim energetikáról, önismeretről, tudatosságról és lehetőségekről az adott hónap energiáira hangolódva

1, Tisztítsd meg az energiateredet, gondolataidat és érzelmeidet!

Érkezik a tavasz, amikor az elültetett magokb elkezdenek láthatóan szárba szökkeni, megnyilvánulni. Ugyanígy a belső világunkban elültetett gondolat-csírák, magok is elkezdenek lassan megteremtődni, a látható világban is megnyilvánulni. Az, hogy milyen magokat ültettél/ültetsz el, a te választásod és felelősséged. A félelmeid és a múltban rögzült,de talán ma már nem érvényes hitrendszereid táplálják a teremtéseid? Vagy ezekre figyelve, és ezeket elengedve, átalakítva önmagadban,  be tudod fogadni a magasabbrendű, emelkedettebb érzelmek és gondolatok inspiráló csíráját?

Nem mindegy, hogy mi kel ki belőled. Nem mindegy, hogy mit teremtesz! Mert mindig teremtünk! Akár tudunk róla, akár nem. Éppen ezért fontos, hogy most, a megújulásnak, újjászületésnek ebben a mostani, kezdeti időszakában állj meg egy kis időre. És ha még nem tetted meg, akkor most nézz önmagadba. Ismerd fel, hogy mit működtetsz, a gondolataid által mit teremtesz. És ha nem tetszik, amit látsz, amit érzel, amiben vagy, akkor változtass! Még nem feltétlenül cselekedetekben. Bár lassan annak is eljön az ideje. De a cselekedet forrásául szolgáló gondolataidban mindenképp. Miben hiszel? Mit szeretnél élni? Milyen világot szeretnél magadnak, a szeretteidnek, barátaidnak, embertársaidnak?

Ha még nem tudod, nem látod, hogy hogyan valósulhatna az meg, attól te már most elkezdheted erősíteni magadban ezt az újat! Sőt! Éppen ezzel, hogy magadban ezt erősíted… éppen ezzel jelzed az univerzum felé, hogy részedről milyen teremtésben vagy a társa, a befogadó kelyhe.

Ezért érdemes megállnod, és önmagadba tekintened. Mert önmagadon keresztül tudod gyógyítani a világot is. Mert ami benned van, az van/lesz körülötted is.

2, Fedezd fel és éld meg az örömöt a mindennapjaidban

Talán azt gonodolod, hogy hol találsz örömöt éppen most, amikor itt gomolyognak a sötét fellegek a világ fölött. Talán a saját életedben is csúcsra van most járatva a félelem, a káosz és a diszharmónia energiája. De IGEN! MOST nagyon fontos, hogy tudj figyelni a másik oldalra is! Hogy észrevedd a Szépséget, Örömöt, Derűt, a Szeretetet, az Összetartozás és Összefogás Erejét! Mert ez is itt van. Rajtad áll, hogy felfedezed-e a mindannapjaidban, a helyzeteidben, a találkozásaidban. Fontos, hogy tápláld magad ezekkel az építő-emelő-megersőítő érzelmekkel és tapasztalásokkal! Ez ad további erőt, hitet, reményt és bizalmat! Ez gyógyít bennünket, és önmagunk gyógyulása által a világunkat is!

3, A félelmeiddel való szembenézés

A szeretet felé tartó úton találkozol a félelmeiddel. Hol kisebb, hol nagyobb mértékben, attól függően hol tartasz éppen az úton és milyen erőd, képességed felfedezése a következő feladatod. Mert a félelmeid és az árnyékaid mögött mindig ott vannak az erőid. Amihekhez hozzájutsz és megtapasztalsz minden egyes alkalommal, amikor a szeretetet választod és hajlandó vagy a félelmeddel szembenézni.

Nem kell egyszerre nekimenned minden benned lévő félelem-akadálynak. Elég mindig csak azzal foglalkoznod, ami épp szembejön veled, ami konkrétan megjelenik most az életedben. Akármilyen erősnek vagy legyőzhetetlennek tűnik, ha megállsz és szembefordulsz vele, ránézel, tudomásul veszed, akkor rájössz, hogy annyi hatalma van feletted, amennyit te megengedsz neki.

Elsősorban a figyelmed az, amire pályázik. És ez rendben is van addig, amíg tudatosan te irányítod, hogy ez a figyelem milyen. Hittel, bizalommal, elfogadással, szeretettel és bátorsággal teli? Mert akkor meg tudod látni, hogy mit akar ez a félelmed jelezni neked, mesélni rólad, segíteni neked a fejlődésedben. A választás pedig a tiéd. Küzdesz vele, elnyomod, tagadod? Vagy engeded hogy a fényed erősödjen benned általa (is) és gyógyítsa a félelmed, téged és mindazt a helyzetet, amire rávetül az életedben.

Ha segítséget szeretnél személyes fejlődésedhez, nézd meg, hogy tudlak-e támogatni benne: Egyéni konzultáció velem>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük