MEGÚJULÁS -ha tartósan szeretnéd, ezekre figyelj

Bár még tél van és begubózás, és nehezebb felpörögni, de a következő időszak magjait most vetjük el. Legalábbis önmagunkban. Ha tehát valamiben szeretnél megújulni, akkor ez most kiváló idő ehhez a belső munkához.

Egy belső, lelki és személyiségbeli megújulás az, ami valódi és tartós változáshoz vezet az életedben.

Ne cselekedetekben gondolkodj először, az majd később jön hozzá. Előbb engedd a képzeleted erejét szabadon szárnyalni. Miben szeretnél változni, változtatni? Mit szeretnél másképp az életedben? Mi kellene ahhoz most neked? Ehhez neked milyenné kell válnod? Mit kell elengedned vagy átalakítanod magadban? És mi az, amit erősítened kell hozzá?

Engedd, hogy a szokásos évindító fogadalmak helyett/mellett most a mélyebb vágyaid is felszínre jöhessenek.

Valószínű, hogy ekkor szembetalálkozol erőteljes félelmeiddel, gátlásaiddal. Azért, hogy végre gyógyítsd őket magadban, kezdj el másképp tekinteni rájuk. Mert mesés lelki kincseket rejtenek számodra. Az erőidet, képességeidet. Amelyeket talán már érzel is mélyen magadban, csak egyelőre még nem éled őket. Vagy akár teljesen ismeretlenek, amelyek majd most fogják megmutatni magukat neked.

A gondolkodásunk úgy működik, hogy mindent, ami ismeretlen és szokatlan, azt félelmetesnek és veszélyesnek tart.

Ezért megtesz mindent azért, hogy visszaállítson téged a megszokott pályádra. Ilyenkor érezheted úgy, hogy bár nagyon akarod a változást, az újat, a másat, de mégis egyre csak a a kétséged és a „józan megfontolásod” hangja dübörög benned. Mi hát a megoldás?

Egyszerű, és mégsem könnyű lépés.

Fogadd el ezeket a félelmeidet és gátlásaidat. Ismerd el őket, ismerd meg őket. Foglalkozz velük! Legalább annyi ideg, amíg eldöntöd, hogy ezt akarod-e tovább és úgy, ahogyan eddig, vagy összeszeded a bátorságod és elindítasz valami újat. Egy kis biztatás mindehhez, hogy az is hatalmas lépés, ha mindezt először önmagadban, belül teszed meg.

Dönts másképp magadban. Válaszd az újat. Tedd meg hozzá a belső munkát.

Ez majd elvezet azokhoz a lépésekhez és lehetőségekhez, amelyeket már kívül kell végigjárnod, megcselekedned. De ez a cselekvés, ezzel a belső döntéssel és átalakulással, már teljesen másképp fog hatni.

Ha belül megtörténteted ezt a változást, akkor a külső világ reagál majd rá. Másképp gondolkodsz, másképp érzel, másképp cselekszel. Mi lehet az eredménye? MÁS, mint az eddigi tapasztalásaid.

Szabadítsd fel magadban most azt, amire már készen állsz! Legyél bátor és nyitott rá!

Amikor teszel egy lépést az utadon, a szíved-lelked vezetését követve, az univerzum támogatása melléd érkezik majd. Onnan tudod, hogy a jó úton haladsz, hogy egyre felszabadultabbnak, kitágultabbnak érzed magad. A félelmeid, a gátlásaid, a meg-meg torpanásaid ellenére is. Tartsd a szándékodat és az akaratodat erősen! Haladj az eseményekkel, a belső tartásodat, bizalmadat és erődet megőrizve.

Újítsd meg az energiáidat! Újítsd meg a gondolkodásodat!

Engedd meg magadnak mindehhez az Univerzum támogatását ebben. Nyílj meg erre az új önmagadra! És nézd meg, mi történik az életedben…

Szeretnél ebben segítséget? Nézd meg, az Egyéni konzultáció szerinted segíthet-e neked>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük