Van egy erőd, amely mindig vezet. Kérdés, hogy élsz-e vele?

Amikor hétköznapi szinten keresed a legjobb megoldást egy-egy élethelyzetben, a legmegfelelőbb választ egy-egy kérdésedre, akkor bizony előfordul, hogy annyira beleveszel a mindennapok mókuskerekébe, hogy épp az egyik legcsodálatosabb forrásról feledkezel meg. Ami ráadásul mindig kéznél van és mindig a rendelkezésedre áll, hiszen belőled fakad. Mi ez? Hogyan kapcsolódj és élj vele? Nem árulok el titkot, csak összefoglalom, hogy szerintem mire érdemes figyelned.

Nem árulok el titkot, hiszen biztosan hallottál már róla, sőt, biztosan meg is tapasztaltad már  néhányszor. Ez az intuíció élése, belső bölcsességed hangja, a szellemi vezetésedhez való kapcsolódás. Amely mindig a legjobb útmutatást adja, és a legegyszerűbbet. Akkor is, ha elsőre nem így érzed.

Igen, legtöbbször az egyszerű dolgok, tettek a leghatékonyabbak. Ha egy kérdésedre, problémádra a legjobb, legmagasabb szintű megoldást szeretnéd, nyitottnak kell lenned intuitív vezetésed bölcs, viszont az elején még biztosan halkabb, hangjára.

Két biztos ismertetője annak, hogy intuitív bölcsességed, szellemi vezetésed szól hozzád:

1, soha nem követelőző, parancsoló, és mindig egyszerű iránymutatásokat adó.

Ha mégsem ezt érzed, az már a te jelen személyiségedből fakadó félelmek, gátlások, ellenállások és irányítási kényszer szüleménye. Tehát ezekkel kell kezdened valamit, nem újabb és újabb iránymutatásért fohászkodni.

2, mindig egy jó érzés kíséri, és belső nyugalom száll meg, amikor hajlandó vagy fel- és elismerni, és engeded, hogy eltöltsön.

Amikor elfogadod, azt érzed, hogy nincs több kérdésed, minden rendeződött benned, hisz megkaptad a választ. Az viszont, hogy az útmutatás szerinti megvalósítás milyen félelmeidet, ellenállásaidat, elakadásaidat kavarja fel, az ismét a személyiséged szintjén hozhat majd feladatokat, egyben lehetőségeket az önismeretedben és önfejlődésedben való továbblépéshez.

Két alap feltétele van annak, hogy te is megtapasztald hogyan működj együtt intuitív bölcsességeddel:  

1, tudd elcsendesíteni az elmédet, hogy egy tágabb tudatosságból beérkezhessen a minden érintett számára megfelelő megoldás

2, ha ilyen módon ihletet, inspirációt kaptál, akkor ne hessegesd el, hogy csak egy futó gondolat volt, ne kérdőjelezd meg azért, mert a racionális elméddel nem tudod előre megmagyarázni, hanem CSELEKEDJ a kapott útmutatás szerint

Egyszerű? Igen. Könnyű? Legtöbbször nem. Viszont gyakorlással, kitartással, bizalommal, hittel (és előbb-utóbb a könnyedség is megérkezikJ) elkezded megtapasztalni mindazt az áldást, amit hozhat az életedbe, amikor hajlandó vagy megnyílni és tudatosan beengedni az életedbe ezt a módját a spiritualitásod hétköznapi szinten való megélésének.

Ha szeretnéd jobban megismerni érzékeny, empatikus, lelki beállítottságodat és felfedezni a benne rejlő személyes erődet, nézd meg miről szól a Mentor-program>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük