Elégedetlen vagy önmagaddal, pedig sokat adsz magadból és szívügyed a segítés? Ez lehet a háttérben

Bármennyire is érzékeny lelkületű, az átlagnál erőteljesebben empatikus beállítottságú vagy ÉS legtöbbször spontán érzed a késztetést, hogy képességeidet, együttérzésedet, figyelmedet, támogatásodat a mások javára fordítsd…

Bármennyire is érzed, hogy jót szeretnél tenni a világgal, hogy az a hivatásod, az a rendeltetésed, hogy szolgáld a jóságot, hogy emelj és építs és adj…

DE addig amíg a hétköznapi szinten, a fizikai világban, a saját életedben nem vagy a helyeden, azaz nem rendelkezel biztos alapokkal, gyökerekkel a mindennapjaid stabil működtetéséhez, addig mindezt nem fogod tudni úgy kiteljesíteni, ahogyan lehetőséged VAN rá.

Addig, amíg a biztos alapok, a valós önértékelésed és önismereted nincs meg ahhoz, hogy ezt a szolgálatot  magasabb szintre emeld, addig mindez mártíromságba, azaz önmagad lehetőségeinek és kiteljesedésének erőteljes rovására mehet.

Biztosan már most nagyon sokakat segítesz, támogatsz, nagyon sokat adsz a világnak, viszont az a kérdésem, hogy ha őszintén önmagadba nézel, akkor ez mennyire megy a saját életed, a saját energiáid rovására?

Mennyire tudod a saját céljaidat beteljesíteni/elérni, mennyire tudod az életedet kiteljesíteni olyan mértékben amire igazából lehetőséged VAN?

Mennyire vagy elégedett önmagaddal?

Mennyi örömöt élsz meg, engedsz meg magadnak?

Hogy állsz a sikerekkel, mennyire tartod sikeresnek magad abban, ami neked igazán számít?

Tehát nem áldozatként, nem mártírként, nem önfeláldozásból, nem szenvedéssel és nélkülözéssel teli út a lelked vezérelte út.

Vagyis,  ha azt érzed, hogy nehéz, mert csak adsz és adsz, kimerülsz tőle, nem kapsz szinte még minimális elismerést sem azért, amit jószívvel teszel, akkor azt jelenti, hogy a fizikai szinten, a személyiséged szintjén, azaz a hétköznapok működtetésében gyakorlatában még feladatod van, dolgod van. Azt jelenti, hogy még valamit a helyére kell tenned magadban ahhoz, hogy igazán ki tudj teljesedni.

És amit a leginkább a helyére kell tenned magadban, ha érzékenyebb és lelkibb beállítottságod van, az az ERŐd megismerése és hatékony megélése, ehhez kapcsolódóan egészséges én-HATÁRAID megismerése és határozott képviselése, valamint külső-belső ENERGIA-TERED rendszeres és folyamatos tisztán tartása. Vagyis rendszeresen szánj időt arra, hogy regenerálódj, és igenis szánj időt arra, hogy magaddal is foglalkozz, magadra is figyelj, magadért is tegyél.

És mielőtt még itt elmennél abba az irányba, hogy ez mennyire önző dolog, gyorsan pontosítom, hogy a magaddal foglalkozz, abban nagy adag önismereti munkát IS értek. Az előbbi bekezdésekben említettek szerint.

Legnagyobb hozománya mindennek az lesz (többek között), hogy újra és újra vissza tudsz majd állni a saját középpontodba, ahhonan aztán így  már egy teljesen más alapról, teljesen más szinten, önmagadat IS képviselve tudsz működni, tudsz adni és támogatni, szolgálni a világ és a Föld javát.

És nem csak azt érzed majd, hogy kihasználnak, nem csak azt érzed majd, hogy nem kapod meg azt az elismerést, sikert, amit megérdemelnél. Se kívülről, se önmagadtól. Abbahagyod, hogy leginkább elégedetlen vagy önmagaddal, mert nem ott, nem annak, és nem azt adod támogatásként, segítségként, amire és ahogyan igazán hivatott vagy.

EZEK AZ ALAPOK, ahova aztán be tud érkezni, te pedig be tudod fogadni és engeded hatni általad, a képességeid, a lelki hívásod és a lelki erőid, amiket mélyen belül érzel. Ez így már egy sokkal tágabb, sokkal biztosabb szint, mert nem te csinálod, hanem kapcsolódva és összhangban vagy a Létezés végtelen szeretet áramával, a magasabbrendű/univerzum/Isten útmutatásaival és vezetésével. És az erőd megsokszorozódik, mert szívből élsz és cselekszel, a szellem(ed) vezetésében.

Ha szeretnéd jobban megismerni érzékeny, empatikus, lelki beállítottságodat és felfedezni a benne rejlő személyes erődet, nézd meg miről szól a Mentor-program>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük