Harmónia, Béke, Tiszta Tér – egy egyszerű energia-gyakorlat segítségével

Energiaterünk tisztán tartása épp olyen fontos, mint fizikai testünk rendszeres megtisztítása.

Mindig amikor úgy érzed, hogy elborítanak a nehéz érzések, nagy a nyomás és A diszharmonikus energia a külvilág felől, vagy egyszerűen csak elkezdesz „szétesni”, akkor érdemes tudatosan figyelned és tenned önmagad harmóniájának megteremtésére és fenntartására. Miért fontos ez, és hogyan csináld, erről olvashatsz a következőkben.

Minden ami történik velünk, körülöttünk, akár közel van, akár személyesen érint vagy nem, akár tudunk róla vagy sem, megérint minket. Energetikailag megérezzük mi az, ami a láthatatlan térben velünk emberekkel zajlik. Ez egy természetes dolog. Hallhattad már úgyis megfogalmazva, hogy lélekként egyek vagyunk. Vagy úgy, hogy láthatatlanul mindannyian össze vagyunk kapcsolódva, ugyanannak a nagy Egésznek az egyes, de teljesen egyedi részei vagyunk.

Tehát lehet, hogy te egy nyugodt, magában jól meglévő, csendes, békés ember vagy. Mégis, amikor a világ körülötted fel van fordulva, te is érezhetsz magadban felfokozottabb zaklatottságot, félelmet, idegességet, nyugtalanságot, dühöt, haragot, stb. Talán nem is tudod honnan, miért van ez benned, hiszen a mindennapjaidban nincs kézzelfogható oka. Talán magadat kezded el hibáztatni, keresed a az okát magadban.  Pedig ilyenkor csak annyi a teendőd, hogy megteremtsd a te saját, tiszta energetikai teredet és azt fenntartsd.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy lepattintasz magadról minden kívülről érkező hatást, vagy nem hat rád érzelmileg egy-egy esemény. Hanem teljesen másképp tudod fogadni. Amikor önmagad tudatosságában vagy jelen, akkor sokkal kevésbé tudnak ide-oda rángatni a történések, és azok által gerjesztett érzelmi reakciók. Helyette sokkal inkább te magad döntheted el, hogy mi az, amit valóban be akarsz fogadni, és a tudatos szándékoddal milyen reakcióknak adsz energiát. És ez már mindennapjaid, és a mindennapjaidban való léted, tudatos meteremtésének előszobája.

Élj hát vele, gyakorold, tapasztald meg, és ha úgy érzed, bátran alakítsd olyanra, ami számodra a legmegfelelőbb:-)

Teremts Békét és Harmóniát magadban – gyakorlat

Teremts pár perc zavartalan időt magadnak, hogy tudj befelé figyelni. És ebben a figyelemben erősítsd meg a kapcsolatod a Földdel és az Éggel. Vagyis érezd a talpaidat erősen a földön, és érezd a fejed tetején az égi, kozmikus energiákra való megnyilást. Majd figyelmedet vidd a szívterületedre a mellkasod közepén és érezd, ahogyan minden ki- és belégzésnél ide fókuszálod a figyelmedet.

Érezd, ahogyan itt összetalálkozik  benned az Ég és a Föld energiáinak áramlása. Ez az áramlás, és együttes erejük feltölt téged, megsokszorozva energiádat. Maradj ebben a helyzetben, amíg jólesik, miközben elképzeled, hogy ez az erősödő energiaáramlás szíved szeretetével körbeöleli a testedet, és azon túl a személyes energiateredet/aurádat is. Akár egy fénylő, aranyló gömbként is vizualizálhatod ezt magadnak.

Ebben az energiatérben/gömbben te vagy a középpont. Minden a szándékod és akaratod szerint történik. Engedj szabadon áramlani ki- és be minden szeretetenergiát, miközben mindent, ami téged zavarhat és lehúz, hagyj kinn, bízd a szeretet mindent feloldó és a legjobb módon elrendező erejére.

Próbáld ki, milyen az, ha minden nap elején ezt megteszed. És akár időközönként a nap folyamán, amikor úgy érzed jót tenne megerősíteni, ismételd meg.

Rendszeres gyakorlással egy idő után már egyszerűen a gondolatod és tudatos szándékod erejével is könnyen és azonnal „bekapcsolhatod” ezt magadban, magad köré. Akár az éppen végzett tevékenyésged közben, a tudatos fókuszálással.

Ha szeretnéd személyesen is megtapasztalni energiarendszered kiegyensúlyozásának, harmóniába rendezésének egy módját, várlak szeretettel egy LÉLEKMASSZÁZSRA>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük