Kártyahúzás, és kistestvére a pozitív üzenetek…

Ismerős ugye az egy-két mondatos pozitív üzenetek világa, szép képpel és szívet melengető tartalommal?
Húztál már Te is Tarot kártyát vagy bármilyen egyéb segítő üzenetet, hogy egy kérdésedre inspirációt, segítő iránymutatást kapj? Kíváncsi vagy mire jók ezek az üzenetek?

Ha válaszod igen, és bőszen bólogatsz is mellé, mert jó tapasztalásaid vannak ezzel kapcsolatban, akkor ez az írás egy támogató visszajelzés lesz a számodra.

Ha inkább máris kezded a fejedet csóválni, legyintesz vagy éppen kapásból 5-6 érvet is fel tudnál sorolni, miért is hülyeség ez az egész, akkor számodra egy újbóli elmélkedésre és átgondolásra hívó írás lehet ez. Hiszen valamiért csak rátaláltál…

Mire is jó a kártyahúzás? Miért élj vele?

Mert a kártya-húzásokban és pozitív üzenetek olvasásában nem a függés a lényeg, és nem is az, hogy meglegyen a mindennapi cukiság vagy a rózsaszín cukormázas szeretet üzenet.

Viszont ezek az üzenetek igenis segíthetnek nekünk. Abban biztosan, hogy az energiaszintünket, hangulatunkat emelik, és egy magasabb rezgésszinten meg is tudják tartani egy ideig. Mert ezek az üzenetek a lelkünknek táplálék. A lelkünknek, ahol béke, szeretet, harmónia és megnyugvás van, abban ami van és ahogyan van. És amikor kártyát húzunk vagy egy pozitív üzenetet elolvasunk, akkor tulajdonképpen a Lelkünkhöz kapcsolódunk. Az Univerzum, az Ég csodálatos támogató erejét engedjük magunkhoz.

Ez független vallástól, egyháztól, templomba járástól. Nem tagadja meg, nem zárja ki, és nem is helyettesíti, ha nem akarod. Egyszerűen egy szeretetteli, magasabb szintű hullámhosszra való kapcsolódás, ami emel, segít, erőt ad, vezet, támogat.

Egyszerűen nagyszerű…

Vannak egyszerű, de egyszerűségükben nagyszerű üzenetek, amelyek már néhol a közhely kategóriába sorolhatóak. De attól még úgy igazak és úgy hatnak ránk, ahogy vannak. Itt egyszerűen csak engednünk kell, hogy az a szeretet, a szépség, az együttérzés, a lágyság, a jóság, ami belőlük árad, megérintse a szívünket. Szebbé tegye a következő óránkat, napunkat.

És igen, amikor a legkevésbé érzed magad nyitottnak az ilyen üzenetekre, amikor a leginkább azt érzed, hogy ezek csacska kis bolondságok és közük nincs az élet kemény dolgaihoz… hidd el, akkor is ugyanez a hatása. Sőt!

Akkor tudnak csak igazán hatni, kihozni a bezárkózott, megkeseredett, reménytelenségre és szenvedésre hangolt érzelmi állapotból, amiben egyre csak erősödik benned az, hogy az élet áldozat, állandó küzdelem és kemény munka. Ha ezt egy szándék erejéig fel tudod adni, hogy utat engedj magadnak a nyitott, előítélet nélküli kíváncsiságra és befogadd az üzenetet, akkor érhetnek meglepetések. Megéri egyszer kipróbálni.

…és még tanít is

És vannak azok az üzenetek, akár kombináltabb kártyahúzások, amit célzottan, kérdő szándékkal teszünk meg. Mert szeretnénk egy élethelyzetünkre, elakadásunkra egy magasabb nézőpontból rálátni. Iránymutatást kapni.

Ekkor a kapott válasszal, válaszokkal még dolgunk van. Mert ilyenkor önmagunk megismerésében segít, ha megnyitjuk magunkat a válaszok előtt. Ha hagyjuk, hogy megmozgassanak mélyen legbelül, hogy felhozzák eltemetett, elfeledett fájdalmainkat, sérelmeinket, megnyissák sebeinket. Azért, hogy a felismerés és aztán a megbocsátás által megtisztítsuk őket. És aztán az együttérzésünkkel és önszeretetünkkel gyógyítsuk őket.

Ez egy hosszabb út, és néha – átmenetileg – fájdalmasabb is. De megéri végigmenni rajta, mert a végén megtisztulva, átalakulva, újjászületve érhetünk ki belőle. És egy teljesen más minőségben élhetjük az életünket tovább. Önmagunk és a környezetünk legnagyobb örömére:-)

Ha ki szeretnéd próbálni, a neten is ezerféle oldalt találsz ehhez. Egy ilyen átfogó, nagyon széleskörű, szuper, magyar nyelvű oldal a www.dudus.hu.

És ha mindezek után kedvet kaptál kipróbálni a kártyákkal való önismereti munkát, akkor töltsd le ezt az ingyenes inspirációs anyagot, vagy jelentkezz egy egyéni konzultációra hozzám.