Belső Szentély – egy hely, ahol mindig békére lelsz

Vannak olyan időszakai az életnek, amikor azt érezheted, hogy mintha minden sokkal nehezebb lenne. Mintha mindent háromszoros erővel kellene megtenni ahhoz, hogy ugyanazt elérd, ami máskor simán megy.

És éppen ilyenkor nagyon fontos, hogy mi a választásod.

Hogy miben hiszel, hova teszed az energiáidat. Éppen ilyenkor lényeges az, hogy megtaláld magadban azt a biztos pontot, ami erőt ad a külvilágban való helytállásra, az önmagaddal vívott belső csatáidban egy tudatosabb és szeretetteljesebb szempont megtalálására. Miért is érdemes ezzel foglalkoznod?

Mert lehetséges a Mennyország megélése itt a Földön.

A Lelkedhez, önmagad magasabb tudatosságához való kapcsolódás a kulcs hozzá.

Az első lépések pedig ehhez a saját magad rendbetétele, azaz érzéseid és gondolataid, belső világod folyamatos felülvizsgálata és megtisztítása. Mindaz, ami már nem szolgál téged, hadd tűnjön el az életedből. Mindaz, amivel dolgod van, azt fogadd el, merj szembenézni vele bátran és felvállalni a felelősségedet benne. Így tudsz átalakulni, így tudsz fejlődni általa. A jövődet, a gondjaidat merd „fel-adni”, Isten/Univerzum/Magasabbrendű kezébe helyezni.

Mindaz, ami a feladatod, ahhoz erőt is kapsz és védelmet és támogatást is hozzá, az Égiek által.

Ha elfogadod mindazokat a segítségeket, amelyek hozzád érkeznek; elfogadod azt a biztonságot, amit annak a tudata ad, hogy minden rendben van úgy, ahogy van, mert egy nagyobb szellemi erő vezet, óv és támogat; akkor úgy érezheted, hogy életed „sínen van”. Van egy biztos pont az életedben, ahova bármi történjék is, mindig betérhetsz erőt meríteni. Mindig ott van számodra, mint a világítótorony a viharban a hajósok számára. Mint egy szentély, amely mindig menedéket és megnyugvást ad a zaklatott hétköznapok forgatagában.

Ez a találkozás benned zajlik.

Bármikor kapcsolódni tudsz segítő erőidhez és az univerzum támogató/vezető energiáihoz.

Fedezd fel önmagadban ezt a helyet, ezt a Belső Szentélyt, ahol ennek a találkozásnak teret adsz. Lépj be Belső Szentélyedbe, ahol feltöltekezhetsz békével, nyugalommal, mely erőt ad.

Amikor időd engedi és érzed a szükségét, hangolódj önmagadban erre a Belső Szentélyre. Fedezd fel, ismerkedj vele. Bármi történik is a külvilágban, megvan a lehetőséged, a választásod arra, hogy minden bizalmadat egy szeretettelibb és fényesebb jövőbe helyezzed. Ehhez viszont már most bele kell helyezkedned abba az állapotba, hogy bár sokszor körbevesz a sötétség, de a kegyelem, a szeretet ereje védelmezőn karol át téged.

Ebben a Belső Szentélyben a vezettetésed hangja felerősödik, ez a biztos pont a viharos világ közepén. Bármikor megpihenhetsz ebben a biztonságos menedékben. És ebből a Szentélyből, ebből a belső bizonyosságból tudsz másokat is átkarolni, árasztani feléjük ezt a szeretetteljes energiát, támogatást nyújtani a szeretteidnek és a körülötted lévőknek, amikor szükségük van rá, megosztani velük szeretetedet.

Kívánok gyönyörűséges, szentséges, meghitt pillanatokkal teli Önmagaddal találkozást! És kívánom, hogy mindezt szeretettel áraszd szeretteidre és a körülötted lévő világra is!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük