Fontos vagy a folyamatban! Hogy hozd ki a legjobbat magadból?

Ha érzékeny, szenzitív, erősen empatikus személyiség vagy, akkor egyre inkább oda kell figyelned és tudatosnak kell lenned az energiáidra. Mert a láthatatlan térből érkező energetikai hatások egyre erőteljesebben fejtik ki hatásukat ránk, illetve a kollektív ébredési folyamat egyik következménye az, hogy mi is egyre nyitottabban és tudatosabban érzékelhetjük mindezt.

A kérdés, hogy te hol tartasz, hogyan éled mindezt meg?

Mert minél inkább tudatos vagy, annál inkább tudsz együttműködni ezekkel a térben aktuálisan jelenlévő energetikai hatásokkal.

Amit tapasztalhatsz úgy is, hogy felerősödik valamely problémád, nehézséged. De tapasztalhatod úgy is, hogy csodálatos áramlásban érzed éppen magad. Mindegyik jó, egyik sem rossz. És egyikben se fogsz beleragadni, hisz az élet áramlik tovább:-)

Tehát, ha azt érzékeled az utóbbi időben, hogy esetleg túlságosan sötéten látod a helyzetedet, az életedet, akkor tedd fel a kérdést magadnak: valóban ez van? Vagy, ha van is okod rá, akkor valóban olyan mértékben lehúzó, mint amennyire érzed?

Azért fontos, mert ha hiperérzékeny vagy, akkor az átlagnál intenzíveben érzékeled a kollektív energiákat, mások nehéz és lehúzó érzéseit, hangulatait.

OK, de hogyan kezeled ezt? Egyáltalán tudatában vagy ennek?

Az első lépés, hogy ezt tudd magadról, hogy empataként ez egy adottságod. Minél inkább tudatos vagy erre, annál inkább érezheted, hogy mi a számodra megfelelő reakció egy-egy helyzetben. Tartsd távol tőle magad, VAGY engedd át magadon, viszont azt nagyon tudatosan tedd.

Mert – az első esetben – lehet nem is a te feladatod az, amibe éppen beleengednéd magad.

Sokszor írok arról, és a klienseimmel egy gyakran előforduló téma, hogy ott segíts és úgy, ahol valóban a helyed és képességed van. ÉS jelzik is feléd az igényt. Vagyis ne akarj mindent is megoldani, csak azért, mert látod, hogy hogyan lehetne jobb. Csak azért, mert alapból befeszülsz te is, ha nehéz energiát tapasztalsz, vagy éppen szenvedést, fájdalmat érzekelsz.

Ahol igazán dolgod van, azt tudni fogod, ha ismered empatikus, érzékeny működésedet.

Ha ez még csak homályos számodra, de érzed, hogy itt lehetne fejlődnivalód, keress meg és beszélgessünk arról, hogyan tudsz tenni magadért.

És – a másik esetben – az is lehet, hogy éppen azzal tudsz hozzájárulni a világ, a környezeted jobbításához, hogy nem tudattalanul sodornak el ezek az energiák, hanem tudatosan átengeded magadon, kezeled és letisztítod önmagad által, és a kollektívbe már ezt adod bele.

Hogy magadon keresztül átalakítasz, gyógyítasz dolgokat, energiákat, helyzeteket. Ez azonban nagyfokú tudatosságot, önismeretet és a saját energiarendszered és érzékenységed működésének ismeretét igényli. Ez haladó szint, képletesen szólva.

A lényeg akkor is, hogy tudd, mennyi a tied a nagy közösből. Mert A LEGFONTOSABB, és amire a leginkább tudsz hatni, az A SAJÁT ÉLETED, FEJLŐDÉSED, LELKI ÉPÜLÉSED.

Minél inkább vagy tudatosan önmagad középpontjához, belső erődhöz kapcsolódva, annál inkább érzed és tudod, hogy hol a helyed és mennyi és mi a te teendőd a világban, a segítésben, a támogatásban.

Ha szeretnéd jobban megismerni érzékeny, empatikus, lelki beállítottságodat és felfedezni a benne rejlő személyes erődet, beszélgessünk arról, hogyan érheted ezt el. Foglalj időpontot a Szemléletváltó konzultációra – 30 perces és ingyenes>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük