Az ellenálláson túl – ismerd meg rejtett erőidet és képességeidet

A szívből jövő teremtés és egy kiteljesedettebb élet lehetősége ott van benned. Érzed. Tudod. Mégis nagyon sokszor ellenállsz neki. Miért?

Mert félsz a bizonytalanságtól. Félsz az ismeretlentől. Félsz attól, amit nem te irányíthatsz és kontrollálhatsz. Ezért inkább ellenállsz minden olyan változásnak, amely ebbe a bizonytalanba és ismeretlenbe vezetne téged.

Ha ellenállsz, akkor bizony megrekedsz.

Mert az áramlás helyett a megtorpanást választod. A bizalom helyett a félelmet. És inkább maradsz a jól bevált, bár talán már nem boldogító, sőt helyenként kifejezetten nyomasztó és fájdalmas élethelyzetekben. De ehelyett nem szeretnéd inkáb tudni mi van „odaát”?

Az ellenálláson túl ott vannak az erőid és képességeid,

melyek csak arra várnak, hogy legyen bátorságod újra felfedezni őket és élni velük. Ott vannak benned eredendően, születésedtől fogva, hoztad magaddal őket.Aztán valaminek köszönhetően elkezdtél megválni tőlük. talán azt gondoltad, így könnyebben jutsz szeretethez és törődéshez, kevesebb konfliktus érhet, amiben esetleg nem tudod megvédeni magad, stb.

Az ellenállás elengedésének első lépése, hogy szembenézel azzal az elhagyással, amit bármilyen okból is, de megtettél anno. Szembenézel azzal, hogy lényed, lelked egy darabja lekerült a mélybe, a sötétbe. Figyelem és szeretet nélkül tengődik. Te pedig, az ő hiánya miatt, szintén szenvedsz.

Tehát mi a te legnagyobb ellenállásod, félelmed, visszatartó erőd?

Mi az a belső erőd, képességed, amit valamikor, valamiért elengedtél magadtól, de szükséged van rá a fejlődéshez?

Az ellenállás elengedése nem könnyű lépés. Valóban. A félelem, fájdalom, szégyen és tehetetlenség érzése túl nagynak tűnik, ezért inkább hagyni is szeretnénk az egészet. Mégis miért érné meg foglalkozni velük?

Talán azért, mert az ellenálláson túl ott van minden erőd ahhoz, hogy abba az életbe emeld magad, amit megérdemelsz, amit szívedben érzel, hogy hív, mert kiteljesedést és felszabadulást ad.

Szeretnél (tovább) lépni az életedben? Akkor engedd el az ellenállásodat és változtass!

Szeretnél ebben támogatást? Ismerd meg az Egyéni Konzultációmat és jelentkezz, ha úgy érzed, segítségedre lehet>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük