ELENGEDÉS másképp – 1 új megközelítés 3 lépése

Tudod, hogy mi akadályoz. Tudod, hogy már rég túl kellene lépned rajta. És még a varázsszó is beugrik a hogyanra: engedd el! És ez mind rendben is van. „Könnyű mondani. De hogy csináljam?” – hallhatod te is ezt magadban.

Talán már próbáltad is. talán már volt energiád és lendületed többször is nekifutni. De még mindig azon kapod magad, hogy újra és újra visszacsúszol, visszaesel ugyanabba a téves mintába. Mit tehetnél?

Gondolom nem árulok el nagy titkot ma már azzal, hogy: MINDEN ENERGIA. Ahol a figyelem, ott az energia. Az elengedésnél pedig legtöbbször mit csinálsz? Hová irányítod az energiádat? Ezerrel arra figyelsz, hogy nehogy megint megcsináld azt, amit nem akarsz.

És pontosan ezzel a koncentrációval adsz neki újra és újra energiát. Az energia által pedig erősödik. És ha erősödik, előbb-utóbb nem bírod már tartani azt, hogy ellenálj neki. Tehát azon kapod magad, hogy bármennyire akarod, már megint belefutottál.  És indul a kör elölről…

Jön az önostorozás, hogy nem vagy elég erős, nincs kitartásod, neked ez sajnos nem megy, stb. Pedig egyszerűen csak az univerzális törvények érvényesülnek, aminek éppen nem vagy tudatában. Nincs veled semmi gond, egyszerűen másképp kell használnod az energiádat. Tehát mielőtt feladnád, javaslok neked most egy másik megközelítést:

VÁLTOZTASD MEG A FÓKUSZODAT!

Ezt nagyon egyszerűen, 3 lépésben megteheted:

1, Fogalmazd meg, hogy MIÉRT AKAROD azt az adott dolgot/helyzetet/személyt ELENGEDNI. Miért akarod a változást? MI A CÉLOD?

Például vegyük a fogyókúrát. Cél az, hogy beleférj ismét a ruháidba, hogy jól érezd magad a bőrödben, hogy vigyázz az egészségedre, amit a túlsúly rengeteg következménye veszélyeztetni, stb. Ez így OK, viszont még nem elég. Lépj egy lépéssel tovább.

2, Fogalmazd meg MI AZ AZ ÉRZÉS, az az energiaminőség, AMIT SZERETNÉL HELYETTE ÉREZNI. Mi az, amit szeretnél megélni, tapasztalni, érezni, ha eléred a kitűzött célodat.

A fogyókúrás példa esetében ez lehet az elégedettség, fittség, egészség, elevenség, könnyebbség, vonzóság, jó érzés a bőrödben, stb. Kezd el ezt használni mindennap. Vagyis ne arra irányítsd a fókuszodat, hogy mit kell elengedned, és ezért miről kell lemondanod. Ez a szenvedés és küszködés útja lenne.

3, Innentől, ebben a témában, leginkább ERRE AZ ÚJ ÉRZÉSRE FÓKUSZÁLJ.

Arra figyelj a legnagyobb mértékben, hogy mit szeretnél elérni és az milyen érzés. Ezt az érzést erősítsd magadban. Ennek adj energiát. Ez a vágyott érzés vezesse a cselekedeteidet. Ezt tápláld. Ezt növeld magadban. Megerősítésekkel. Energiagyakorlatokkal. Meditációval. Ide irányítsd az energiáidat. Tudatosan. Kitartóan. Erős szándékkal. Hittel. Hálával. Tudva, hogy amit igazán akarsz, azt mindig meg is kapod.

Mit szeretnél tehát? 🙂

És ekkor az elengedés már nem fájdalmas és szenvedős küszködés lesz, hanem egy szeretetteljes búcsúzás egy számodra megfelelőbb, emelkedettebb energia elérésének és megélésének útján.

Kelj hát útra erre az izgalmas kalandra!

És ha úgy érzed, könnyebb lenne elkezdeni mindezt külső támogatással, inspirációval, nézd meg tudlak-e benne segíteni: TALÁLKOZZ VELEM az Egyéni Konzultáción>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük