SZAVAK HELYETT…

…gyere és próbáld ki! – mondanám legszívesebben, mert nehéz elmondani, hogy mit is kapsz egy LÉLEKMASSZÁZS alkalmával. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek egyéni a megtapasztalása, sőt, minden alkalom más és más lehet a számodra is.

Tehát mit lehet mondani róla, hogy ne legyen sablonos és unalmas, de mégis legyen kedved elolvasni? Hogy aztán el tudd dönteni, egyáltalán ki akarod-e próbálni…

Kezdem talán azzal, hogy mit NEM várhatsz a Lélekmasszázstól:

  • nem foglak kiropogtatni, meggyúrni, nem gyógymasszázs a klasszikus értelemben
  • nem használok illóolajat, nem tartozik az aromaterápiás masszázsok közé
  • nincs erőteljes mozgatás és különböző pontok nyomása az energiapályákon

Amire viszont számíthatsz: LÁGY ÉRINTÉS, GYENGÉD SIMÍTÁS ÉS RINGATÁS, PULZÁLÁS.

Érdekes, hogy:

  • kinél mikor jön el az a pont, amikor a simogató, ringató mozdulatok hatására egyszercsak átadja magát a kezelésnek, ami annyit jelent, hogy megengedi a testének a teljes ellazulást, nincs tudatos kontroll, nincs rejtett tartás, nincs tudatos vagy tudattalan ellenállás. Van aki elalszik, és van aki az ébrenlét és alvás közötti mély relaxált állapotba kerül. Az idő eltűnik, marad a feloldódás és ellazulás:-)
  • egyénenként más-más reakciót vált ki, sőt… ha többször jössz, minden alkalommal más élményben lesz részed. Ez függ a hangulatodtól, a testi-lelki állapotodtól, az aznap energiájától. Van akinek az elengedésben segített, és bár megpróbálta visszatartani, de szerencsére feloldódott a blokk és sírásban kijött az érzelem. Van, akit egy nehéz döntés meghozatalában erősített meg és támogatott a masszázs segítő ereje, energiája. És igen, olyan is akad, hogy első reakció a meghökkenés, az ellenállás, a kellemetlen érzés, ha épp egy olyan emléket idéz az érintés vagy ringatás benned. Aztán egyszercsak eljutsz arra a pontra, ahol ez átfordul, feloldódik…szinte magától:-)
  • ha elkezdünk beszélgetni előtte vagy utána, nem is gondolnád, hogy mennyire beindíthat és segítheti azokat a folyamataidat, amelyekben éppen benne vagy, vagy már azt hitted túl vagy rajta, de kiderült, hogy mégsem. Erre is volt példa:-)

A testednek jót tesz az érintés, a lelkedet pedig felüdíti az ellazulás. Már az is önmagában nagy segítség, ha megszavazol magadnak egy óra kellemes pihenést, hangulatos és pihentető környezetben, kellemes zenével.

De ettől sokkal több történik…

Ami a lényeg, hogy nem kell feltétlenül nevesítened, hogy mi volt az. Az életedben meg fog jelenni a hatása. Ha tudatos vagy, akkor észreveszed, összekötöd és megérted. de akár az is lehet, hogy másnapra ki is megy a fejedből, hogy hol jártál és miben volt részed, így megmarad egy kellemes emléknek. Ez is teljesen rendben van!

Egyben biztos vagyok: az a hatás, amiért odaérkeztél erre a kezelésre, megtörténik. A Te legfőbb javad érdekében:-) Akár tudsz róla, akár nem. A lényeg, hogy egy időre tested-lelked-szellemed emelkedettebb állapotba kerül. És ettől konkrétan jobban fogod érezni magad:-)

Jól hangzik? Jelentkezz be egy kezelésre, tapasztald meg személyesen is!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük