MÁJUSra hangolódva

1, Szerelmetesség

Folytatjuk ott, ahogy az áprilist befejeztük. A szerelmetesség érzése ha már beköszönt, marad is még egy kis ideig. Szerelmesnek lenni az életünkbe, a hétköznapjainkba, a feladatainkba. Lehet, hogy kihívás, de most extra erőt, ihletet, energiát kapunk hozzá. A te feladatod, hogy mindenben meglásd és felismerd, hogy mi az, ami szép benne, amiért jó, amiért szerethető. És nem kell hatalmas dolgokra gondolni. Annyi kicsi is elég, amitől már megjelenik a jó érzés a szívedben, esetleg még mosolyra is húzódik a szád, felszabadultan tudsz egy nagy lélegzetet venni.

A jót, a szépet, a kedveset, az örömöt, a humort megtalálni mindenben. Mert ott van. A választás pedig mindig a tiéd. Megkeresed, felismered, megnyílsz rá?

Ha épp nem vagy olyan emelkedett vagy nyitott állapotban, akkor is tehetsz egy nagy gesztust önmagad és az univerzum felé: ismerd el, legyél hajlandó tudni, hogy ott van a szépség, akkor is, ha most épp nem tudod látni. És legyél hajlandó megengedni magadnak, hogy most épp nem, de majd máskor vagy másban meglátod. Hajlandó vagy rá? Megteszed ezt magadért? Saját magadért:-)

2, Élvezd az Életet:-)

És ha a fentiekre hajlandó vagy és engeded megnyilvánulni az életedben, akkor máris egy magasabb energiaszinten tudot élni a mindennapjaidat. Mert nyitottál arra, hogy amikor csak tudod meglátod és megteszed a jót. És minél inkább ezzel a hozzáállással tudsz lenni, annál inkább kezdik el megmutatni magukat neked az élet örömei. Mert rajtad múlik. Mindig itt vannak körülöttünk.

Az Élet SZÉP. Akkor is, ha néha nehéz. Akkor is, ha néha fáj, szomorú, dühítő, félelmetes. Ez is szép benne. A változatosság. Hogy ezer- és millióegyféle. A lényeg, hogy élj vele:-)

3, Erő – Energia-„bomba”

Ez most egy érdekes erő. Olyan, mintha egy plusz energialöketet kapnál valahonnan. Csak vigyázz vele, mert akkora is lehet, hogy elsodor, ha nem irányítod. Tehát a tudatosság most (is) nagyon fontos! Hova irányítod, mit kezdesz ezzel az erővel?

Például nézd meg, hogy életed mely területei nincsenek még egyensúlyban, vagy kibontakozásra várnak. Használd ezt az extra energiát arra, hogy bemozdítsd ezeket a megrekedt részeidet. És ha esetleg úgy érzed, hogy nálad minden OK, akkor tágítsd a kört.

Nézd meg, hogy hol tudnál besegíteni, támogatni. Szerinted mitől lenne jobb a világ? Mitől lenne élhetőbb, örömtelibb a környezeted?  Oda irányítsd ezt a plusz energiát, ott hasznosítsd magadból. Tehát a saját életed, és ha ez OK, akkor magad által a környezeted emelésére.

És amikor úgy figyelsz arra, hogy neked jobb legyen, hogy abból mások is nyerhessenek, részesülhessenek, akkor azt veheted észre, hogy az Élet szép, egyre szebb és szerelmes tudsz lenni mindenbe és mindenkibe:-) És ezzel a (májusi) kör bezárult, hisz elértünk oda, ahonnan elindultunk…

Egy dolgot még hozzátennék mindehhez: ha te nem a pezsgő energia-löketet, nem a szerelmetességet vagy az élet szépségeit tapasztalod éppen, hanem pont az ellenkezőjét… semmi gond nincs ezzel. Azt jelentheti, hogy nálad épp egy elakadásra, egy ellenállásra van lehetőséged rálátni. Mindig nézd a saját folyamataidat, mindig a saját élethelyzeted legyen a kiindulópontod és arra értelmezd az energiákat, az útmutatásokat, a szellemi segítségeket. Mert azok mindig ott vannak. Éppen azért, hogy támogassanak a fejlődésben, gyógyulásban. Ott, ahol éppen tartasz. De a döntés a tied, hogy mit választasz. Hajlandó vagy kilépni a szenvedésből? Dönts szívből, szeretettel, együttérzőn önmagaddal.

És ha úgy érzed, ebben most segítene a külső támogatás, nézd meg, hogy tudok-e neked segíteni: Személyes konzultáció>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük