Csendes erő. Benned is ott van, de vajon tudsz róla?

Észrevetted már, hogy amit igazán akartál, azt mindig is elérted? Sőt, úgy érted el, hogy nem kellett érte kemény erőfeszítéseket tenned, nem kellett érte önmagadat megtagadnod.

Miközben azt is megtapasztalhattad már, valószínűleg nem is egyszer, hogy a „legyél határozottabb”, „állj ki magadért erőteljesen” irányok vagy egyáltalán nem is működtek, vagy egy idő után szétesett minden, amit ilyen módon teremtettél. Legfőképp azért, mert a végén rájöttél, hogy nem is ezt akartad igazán, csak ismét engedtél a külvilág nyomásának és igyekeztél olyan lenni, amilyennek láttad az erős, sikeres embereket.

Pedig, magas érzékenységgel megáldva, erős empátiával élve számodra az út éppen, hogy az ellenkező irányba mutat. Minél inkább szívből jövő vágyadat szeretnéd felfedezni és megvalósítani, annál inkább a belső csend fog vezetni utadon. A csendben befelé figyelés és önmagaddal összekapcsolódás.

Azért, hogy felfedezd az érzékenységedben rejlő erőt. Mit jelent ez?

Azt, hogy átérezni mások energiáját, érzéseit, hangulatát, nem csak nehéz és menekülésre vagy bezárkózásra késztető lehet. Hanem, amikor megtanulod a saját belső csendes erődet uralni, és megerősíted magad ebben az energiádban, akkor már nem áldozatként, tehetetlenül leszel jelen a különböző élethelyzetekben.

Akkor már a másik alapvető jellemvonásodat, vagyis hogy belső hívást érzel mások/a környzeted/a világ segítésére és támogatására, szintén már egy sokkal biztosabb alapról fogod tudni megélni, megosztani.

Ahelyett, hogy tudattalanul és akár a saját magad „kárára” szippantod be a körülötted lévő lehúzó, nehéz energiákat, mintha azt mondanád „érzem, hogy nem vagy jól, majd én segítek, veszek át, ne egyedül cipeld”, választhatod azt, hogy ott és úgy és akkor segítesz, ahol nyertes-nyertes helyzeteket teremtesz ezáltal. Mert a lelked hívására hallgatva már nem önfeláldozásból vagy hamis megmentői indíttatásból segítesz, hanem azért, mert belső ragyogásod és kiteljesedésed engeded hatni.

Ehhez azonban előbb neked kell önmagadban otthon lenned és az érzékenységedben rejlő erődet felfedezned és megtanulnod kezelni, élni.

Amikor harmóniában, egyensúlyban és szerető együttérzéssel JELEN VAGY önmagadnak és ezáltal az adott helyzetnek/embernek, akkor ez a belső csendes erőd, ez a ragyogó fényed – mindenféle plusz cselekvés vagy szándék nélkül is akár – elkezdi felemelni, feltölteni a körülötted lévőket is.

Ide megérkezni egy fejlődési folyamat.

Egy folyamat, amelyben lehetőséged van újra felfedezni ki is vagy igazán, mi is a te valódi erőd és álmod, amit kibontani és megélni érkeztél.

Egy folyamat, amelyben elkezdheted átalakítani a spiritualitásról gondolt és tapasztalt téves hiteidet, amelyek miatt megrekedésben, rejtőzködésben, állandó háttérbe vonulásban élsz.

És ebben a folyamatban azt is felfedezed, hogy melyek azok a támogató erőid, képességeid, amelyekkel előbb magadat, aztán a világot is gyógyítani és emelni tudod.

Készen állsz rá? Szeretnéd elindulni te is ezen az úton?

Beszélgessünk erről a 30 perces, ingyenes Szemléletváltó Konzultáción>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük