SZEPTEMBERre hangolódva

1, Határtalan szeretet-lénye(ge)d élése és én-határaid működtetése

A szeretet végtelen és határtalan, az életed és hétköznapjaid minőségi, magasabb energiaszinten működtetéséhez viszont határokra van szükséged. Én-határokra. Aminek a keretei között biztonságban és stabilnak érzed magad a saját középpontod tengelyében. Ahol kapcsolódsz értékes egyediségeddel, miközben a végtelen Univerzum és Egy-ség szerves része vagy.

Amikor ehhez a forrsához tudatosan kapcsolódva éled, árasztod, osztod meg másokkal egyediséged és szereted-lényed, a fizikai világban is könnyedén és természetesen érzékeled és működteted én-határaidat. Tiszteled a saját igényeidet és korlátaidat, miközben elfogadod és tiszteletben tartod mások én-határait.

Van, ahol ez könnyen és természetesen áramlik oda-vissza. Van, ahol neked kell figyelned és nagyon konkrétan kinyilvánítanod, hogy mi az, ami számodra még elfogadható, és honnantól érzed azt, hogy feladod saját magad.

A lényeg annak az egészséges egyensúlynak a megtalálása, ahol nem hagyod el magad a mások igényei és elvárásai miatt, miközben nem is húzódsz teljesen vissza a biztonságos, de nagyon beszűkített védelmi falaid mögé. Ugyanis, egyik ilyen végletes esetben sem fogod tudni természetes szeretet-energiáidat szabadon áramoltatni és megélni.

Ezért fontos elhagyni a biztonsági zónádat, de úgy, hogy közben figyelsz arra, hogy ne a konfliktuskerülő megfelelésbe csapj át. Hanem keresd az egyensúlyt magadban. Kísérletezz vele. Fedezd fel új én-határaidat, hogy egyediségedet és szeretetedet egyre könnyedebben megéld. A magad, és minden érintett legfőbb javára.

2, A Szíved vezet. Engeded?

Bármi történik a külvilágban, bárhogy alakulnak a különböző élethelyzeteid, mindig van egy biztos pontod önmagadban.  A szíved, az érzéseiden keresztül, mutatja az utad. És ez nem azt jelenti, hogy csak boldog, felhőtlen, örömteli érzésekre koncentrálj, abba kapaszkodj, az legyen a célod mindenáron. Persze amikor ezt érzed, éld  meg! Szabadon. Spontán. Megengedésben. Tudd, hogy megérdemled. Adj hálát érte és töltekezz fel belőle, amennyire csak tudsz.

Amikor pedig nehéz érzések jönnek, akár belső-, akár a külső hatások miatt, ne zárkózz el előlük, ne menekülj el vagy ne akarj egyből kiutat találni. Engedd inkább, hogy megmutassa neked, mi a dolgod vele, mire tanít magadról, mit mutat az életedről. Minél előbb és minél őszintébben megteszed ezt, annál hamarabb és annál mélyrehatóbb felismeréssel gazdagít majd, miközben önmegismerésed szándékának fényében átalakul, feloldódik.

Figyelj az érzéseidre, és engedd, hogy vezessenek egyre nagyobb összhangra magaddal, az életeddel.

3, Hit, mint őszinte és tudatos szembenézés önmagaddal

Van a hitnek az az aspektusa, amikor még nem tudod megmagyarázni miért és hogyan, de érzed a szívedben, minden porcikádban, hogy az úgy van/lesz. És van a hitnek az az aspektusa, ami még annyira tudattalan, hogy fogalmad sincs róla, hogy te is működteted, éled és teremtesz az életedben általa.

Hogyan tudsz vele mégis ősszekapcsolódni? Hogyan tudod felismerni, hogy milyen hiteket, hitrendszerbeli mintákat működtetsz? Egyszerű, és mégsem olyan könnyű alkalmazni.

Mindössze annyit kell tenned, hogy nézd meg mi vesz téged körbe az életedben. Hogyan élsz? Hogyan gondolkodsz? Hogyan magyarázod meg az érzéseid? Hogyan bánsz magaddal és másokkal? Ezek mind-mind arról adnak neked képet, hogy milyen mélyen megbúvó hiteknek adsz teret, és akár teljesen tudattalanul is, figyelmet az életedben.

Zavar például, hogy nem tudod megvalósítani a szívbéli céljaidat? Úgy gondolod, hogy a körülmények a hibásak ezért? Sőt, lehet, hogy nem is azok a szívbéli céljaid, amiket eddig gondoltál? Esetleg egyre jobban nyomaszt, hogy nem úgy éled az életed, nem használod az adottságaidat és megrekedtnek érzed magad?

Bármi is van körülötted, veled, ami nem tetszik neked, annak gyökere/oka benned van és a hiteddel táplálod annak működtetését. Változtatni szeretnél? Vizsgáld meg, hogy miben hiszel. Úgy igazán.

Elsőre valószínűleg ez egy nehezebb és annyira őszinte szembenézést kíván tőled önmagaddal, amennyire csak bele tudod engedni magad, amennyire éppen el tudod bírni érzelmileg, mentálisan, lelkileg. De ha úgy érzed készen állsz arra, hogy életedet egy magasabb szinten éld, és ehhez változtatásra van szükséged, akkor a hited feltérképezése egy kihagyhatatlan kiindulópont ehhez.

A jelen időszak külső-belső rendrakást támogató energiája is nagy segítségedre lesz ebben.  Így, ha megvan a szándékod, akkor már csak annyi a dolgod, hogy kezdj el cselekedni a céljaidért.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük