Válts csatornát! Kapcsolj a BIZALOM-tudatszintjére

Ahhoz, hogy megtaláld a bizalmat magadban és az életedben, előbb tisztában kell lenned azzal, hogy hol vagy a legbizonytalanabb.

Mi okozza benned a legnagyobb félelmed?

Hol és miben vannak kétségeid magaddal?

Miben és miért kételkedsz a leginkább, ami visszahúz, lenyom, akadályoz abban, hogy kiteljesedj?

Adj egy pár percet magadnak, ezeket átgondolni.

Mindaz, ami táplálja benned a nehéz, lefelé húzó, gátló érzéseket, az a kicsi éned/egod félelme. Leginkább a félelem a megsemmisüléstől, hiszen nem tudja, hogy az ismeretlenben mi várja.

Az ego, a fizikai szinten jó szolgálatot tesz nekünk, hiszen általa tudunk megvalósítani. Azonban, tudja és érzi, hogy ugyanúgy, mint a testünk, egyszer meghal, megszűnik. Ezért az észlelése, a gondolkodása, a belőle fakadó reakciók mind-mind erre a véges, fizikai szintre korlátozottak. Ebből tud irányítani, ebből tud vezetni téged. Ha ezt választod.

Ha ezt választod, akkor már sokkal érthetőbbek lehetnek számodra a kétségeid, félelmeid, bizonytalanságod és az ebből fakadó önvédelmi mechanizmusaid, ami legtöbbször erős kontrollban nyilvánul meg. Kontroll saját magadban, és kontroll az életed irányítására, ebből fakadóan a környezetedre is. Mindez ebben a véges és korlátolt szempontban gyökerezve.

Nem csoda hát, ha ezen a szinten nem is találsz valóban felemelő és tartósan magasabb tudatszinten és életminőségben tartó válaszokat, kiutat. Mi a valódi megoldás?

VÁLTS CSATORNÁT! Úgy is mondhatnám, hogy válts tudatszintet.

Azaz, honnan várod a válaszaidat? Hova irányítod a figyelmedet? Miben hiszel?

És itt most nem a részletekbe menő megoldás megtalálására gondolok, mert ha gondolkodás által szülöd azt meg, az ismét a tudatos, véges, korlátolt elméből fakad.

A megoldás az, ha újra és újra tudatosítod magadban, hogy LÉLEK VAGY.

Lélek, amely a felsőbb éneden keresztül éli és fejezi ki magát. Általad.

Lélek, amely LÁT és ÉREZ téged, és TUD mindent ami a neked legmegfelelőbb a legmagasabbrendű sorsod szerint.

A kiút tehát az, hogy újra és újra kapcsolódsz ehhez a belső bölcsességedhez, önmagadhoz. Végy egy mély lélegzetet, fújd ki. Tedd a szívedre a kezed és érezd meg önmagad. Érezd meg legbelül azt a végtelen, korlátlan, határtalan Lényt, aki vagy. Nem kell túlkombinálnod. Egyszerűen csak lélegezz és figyelj a szívedre, a szívedből eredő jóságra és szeretetre.

Innen, ebbe a középpontodba rendeződve, és kapcsolódva felsőbb éneden keresztül a Létezés  végtelenségével, mely tiszta szeretet, fény és jóindulat, már teljesen más válaszokat kapsz. De ahhoz még egy fontos lépést meg kell tenned.

Kérned kell. Meg kell tudnod fogalmazni, hogy mit szeretnél, miben vársz segítséget, támogatást.

És azt teljes hittel és bizalommal átadni ennek a végtelen szeretet energiának, a Létezés terének melyből minden születik.

A bizalom az, hogy hiszed, hogy minden, ami ebből a végtelen univerzumból érkezik hozzád, az a legfőbb javad érdekében történik. Mindig támogat, táplál, és előbb-utóbb – ahogy engedni tudod – felemel téged.

Van naponta pár perced, hogy felfedezd és tanuld energiáid működését, és ezzel is segítsd a középpontba rendeződésedet? Iratkozz fel az ENERGIA TIPPEK – 5 részes mini-hírlevél sorozatra, és kezdj el tenni magadért>>>

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük