ÁPRILISra hangolódva + vezetett meditáció ellazuláshoz, feltöltődéshez

1, Ébredő Erő – de nem mindegy, hogy milyen

Ez az Erő (a nagybetűs), egy belső erő, egy lelki állapot. Egyfajta intuitív, láthatatlan erő. Láthatatlan, de attól még csodásan erőteljes. Ereje éppen a finomságában, gyengédségében, lágyságában van. Erre csak megérni lehet. Másképpen kell „edzeni” rá. Befelé és felfelé figyeléssel. Önmagad szeretetével és elfogadásával. Tudatos jelenléttel az életedben. Bizalommal. Hittel. Szeretettel. Az élet magasabbrendű rendezőelvének elfogadásával. Bizalommal és hittel, hogy az élet jó, és jót akar neked is. És mindenben támogat téged. Nyertes-nyerts akkor helyzet alakul ki, amikor együttműködsz ezzel az erővel, az univerzum áramlásával összhangban vagy, megtalálod és beállsz a helyedre a világban. Ahol saját egyediségedet megengedve és élve, jobbá teszed a világot önmagaddal.

Ez az ébredő Erő egy kapcsolódó, együttműködő Erő benned, általad. Kapcsolódó és együttműködő a téged körülvevő látható és láthatatlan világgal, térrel, a környezetedben és életedben megjelenő emberekkel. Ezzel az Erővel élni a létezés magasabb szintjét hozza el. Lehet, hogy rövidebb-hosszabb időre tapasztaltad is már. Lehet, hogy még nem, de mélyen belül érzed és tudod, miről írok.

Törekedj rá. Szándékoddal mindennap nyisd meg magad neki. A csillagok útmutatásai, a kozmikus szeretet energiák, a föld tápláló és gondoskodó ereje mindig jelen van hozzá. Kapcsolódj. Működj együtt. Tapasztald meg mit jelent ez az Erő a te életedben. Keresd a saját utadat hozzá. Legyél nyitott a segítségekre. Minden itt van körülötted. Szeretnéd életedet magasabb szintre emelni? A legelső lépés, hogy akard, és belül nyisd meg magad, a szíved-szellemed, ennek az útnak. Keress. Kérdezz. Indulj. Cselekedj. Legyél bátor és kiváncsi élet-felfedező!

2, Szerelem –és ezt most értsd tágabb értelemben (is)

Szerelmesnek lenni csoda dolog. Kitágul a világ, szíved nyitott és ragyogó, és boldog ölelésben részesítenél mindenkit. Ez a Szerelem, az örömteli szeretet energiája hatja át egyre inkább azt, aki hajlabdó beengedni, befogadni, megnyílni neki. És ez most nem csak párkapcsolati téren. Bár erőteljesebb lehet most a párkapcsolatok minőségének szintemelkedése is. Vagyis új utakat lehet találni, hogy szebbé, meghittebbé, örömtelibbé és táplálóbbá váljon a MI energiája.

De emellett, akár kapcsolatban vagy, akár éppen nem, ez az örömteli szeretet-szerelem állapot felemelő megéléseket hozhat életed bármely területén, ahová irányítod. Legyél szerelmes az életedbe! Legyél szerelmes a családodba, barátaidba! Legyél szerelmes a kis háziállatodba, kedvencedbe! Vigyél szerelmet a munkádba, a hétköznapi elfoglaltságaidba! Vigyél szerelmet a tervezgetéseidbe!

Engedd a szerelem átformáló, feloldozó, felemelő erejét a nehézségeidbe! Nézz szeretettel, nyitott szívvel rájuk! Érted vannak, nem ellened. Lásd meg a szépet, a jót, a támogatót. Fogadd el a nehezebbet is, megengedéssel és bizalommal, hogy van erőd és bölcsességed is a megoldáshoz, feloldáshoz. Legyen ez egyre inkább az Élethet való hozzáállásod! És figyeld meg, hogyan alakulnak a napjaid

3, Növekedés, tágulás

Ahogy a természetben is megjelennek ilyenkor a rügyek, virágba borulnak a fák, mezők, rétek és kizöldül-kinyílik-újraéled minden, úgy benned is egyfajta újjászületés jöhet el. Továbbléphetsz, továbbfejlődhetsz. Érdemes megállnod egy kis időre és befelé figyelve felmérned, hogy hol érzed azt, hogy fejlődhetnél, hogy hív az új, az ismeretlen, hajt a felfedezővágy, a kíváncsiság? Mennyire engeded ezt meg magadnak?Hogyan adsz teret ennek a mindennapjaidban?Mi erősebb benned: a felfedezés, a határaid kitágításának a vágya, vagy a biztonságos, megszokott terep nyugalma és rutinja?Mi kellene ahhoz, hogy elindulj? Előbb egy belső, lelki kitágulás útján, amely aztán kívül is meghozza a hatását. Mi az, amiben fejlődni szeretnél?Hol érzed már szűknek és szorítónak a határaidat, a saját magad által szorosan tartott korlátokat?

Indulj el. Lépésről-lépésre haladj. Úgy egyszerűbb.

Ha segítséget szeretnél személyes fejlődésedhez, nézd meg, hogy tudlak-e támogatni benne: Egyéni konzultáció velem>>>

És ha szeretnél egy rövid, vezetett meditációt, mely segíthet neked ellazulni, feltöltődni, magasabb rezgésszintre hangolódni, hallgasd meg, töltsd le, használd ezt az alábbit, akár naponta:

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük