Intenzív életminőség javító és középpontba rendező konzultációs program a finomenergiákra érzékenyek és nyitottak számára, akik érzik, hogy sokkal több van bennük, mint amit most élnek, de nem tudják még, hogy hogyan találják meg az oda vezető, saját útjukat.

Van naponta pár perced, hogy felfedezd energiáid működését és élvezd jótékony hatását a mindennapjaidra?

ENERGIA TIPPEK

5 részes mini-hírlevél sorozat energiáid tudatos aktiválására

Tedd meg a következő lépést, és indulj el ezen az úton:

Szétszórtság helyett   →   TUDATOSSÁG
Energiáid pazarlása helyett   →   JELENLÉT
Kiegyensúlyozatlanság helyett   →   ERŐ-ÁRAMLÁS
Frusztráló zaklatottság helyett   →   TISZTA ELME

Érdekel, hogy hogyan tudod lelki beállítottságodat, érzékenységedet, empátiádat, intuitív, csendes és befelé forduló természetedet úgy élni, hogy több öröm, kevesebb stressz és nagyobb elégedettség töltse be az életed?

AJÁNDÉK KONZULTÁCIÓ

45 perces ingyenes, kötetlen beszélgetés

Ha úgy érzed, hogy elég volt már abból, hogy túlérzékeny mimózaként könyveljenek el és szakítanál a „jónak kell lennem mindenáron” téves spirituális beállítottsággal, akkor jó helyen jársz. Beszélgessünk arról, hogy hogyan valósíthatod ezt meg!

ISMERD MEG ÉS ÉLJ AZ ENERGIÁIDDAL, HOGY KÖNNYEBBÉ TEDD A NAPJAIDAT!

Kezd már egyre inkább eleged lenni abból, ahogyan most élsz?

A külvilág túl sok, túl erős ingereivel szemben kiépítetted saját belső, titkos menedékedet, ahova elrejted valódi önmagad, mert ezt tűnt a leghatékonyabb megküzdési és „túlélési” stratégiának.

Viszont érzed, és egyre inkább feszít az, hogy nem éled azt az önmagad, aki igazán lehetnél.

Ismerős az érzés?

 • túl önző vagy, ha a saját vágyaidra és igényeidre is odafigyelsz és teszel értük
 • szívesen segítesz másokat, de közben a saját dolgaid és terveid valahogy mindig a háttérbe szorulnak és nem jutsz egyről a kettőre
 • folyton kimerült, fáradt és szétesett vagy, mert csak adsz és adsz és szétszórod az energiáidat
 • hibásnak/”mimózának”/túlérzékenynek gondolod magad és ezért mindenáron olyat akarsz magadra erőltetni, ami nem te vagy
 • sokszor van bűntudatod, ha magadért teszel
 • gyakran nyomaszt a kisebbrendűségi érzés és az elégedetlenség önmagaddal szemben

És azt is érzed, hogy egy kicsit másképp „működsz”, mint a nagytöbbség:

 • sokszor érzed, hogy a másokkal való kommunikációban könnyen bevonódsz az ő gondolataiba, érveibe, hangulataiba, és eközben elveszted a saját középpontod
 • rendszeresen szükséged van egyedüllétre, ahhoz hogy energiarendszered új erőre kapjon, mert mások társaságában nem tudsz úgy igazán elengedni, lazítani, feltöltődni
 • erős hívást érzel a metafizika/spirituális világ/a láthatón túli élet megismerésére, tanulmányozására, megtapasztalására, de még nincs elég bátorságod ezt a világlátásodat élni és képviselni
 • túlzott segítőkészséged sokszor a saját életed, helyzeted és céljaid rovására éled meg, a kiszolgáltatottak és hátrányos helyzetűek lelkes pátfogója vagy, akár a saját érdekeid rovására is
 • kreatív, intuitív, alkotó természetednek ritkán adsz teret, mert logikus érvekkel folyton rábeszéled magad olyan teljesítményekre és tevékenységekre, melyektől azt reméled, hogy általuk több elfogadást és nagyobb elismerést kapsz

Belegondoltál már abba, hogy nem tudsz – mert mélyen belül nem is akarsz – úgy változni, ahogy a „normális” elvárás lenne?

Ezért inkább nem is teszel semmit magadért. A tehetetlenséget és megrekedtséget pedig, szinte még önmagad előtt is titkolva, egyre feszítőbbnek és nehezebbnek érzed magadban.

Ha őszintén önmagadba nézel, akkor érzed, hogy van másik út. Van, másik lehetőség. Lehet másképp is élni!

Magamról

Baranyai Beáta vagyok, önismereti segítő és életvezetés mentor.

A legteljesebb figyelemmel érzékenységedre és lélek energiáidra vezetlek és kísérlek végig azon a belső úton, amely során tudatosságod növelése és energiarendszered működésének mélyebb megismerése által megtanulod elfogadni, értékelni és élni saját egyediségedet, hogy így egy örömtelibb és elégedetettebb életet élhess.

Sok módszert és technikát tanultam, a legtöbbet saját élményen alapuló, gyakorlati oktatásokon keresztül. Ezekből állt össze az az eszköztár, amit ma is használok.

A tudatosság és tudatosítás mellett ma már ugyanolyan fontos számomra az energiák világa, az élet és létezés láthatatlan összefüggései, melyek segíteni tudnak bennünket, ha hagyjuk. Az energiarendszert harmonizáló kezelések számomra kiegészítik a tudatos önismereti munkát, támogatják és erősítik egymás hatását.

Önismeret és Spiritualitás – mindkettő egyaránt fontos számomra

Fedezd fel és tanuld meg használni a személyes erődet, hogy az érzékenységed, empátiád, intuíciód, lelkiséged új erőre kapjon és felragyogjon, ezáltal elkezd élni képességeidet és adottságaidat.

Foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra, és egy kötetlen beszélgetés keretében megnézzük, mi számodra a legjobb következő lépés!

Akik már voltak nálam

„Nagyon szeretem a képekkel való önismereti munkát, mert tényleg egy nagyon jó eszköz arra, hogy könnyen kikerüljem az agyalást és hozzáférjek a tudatalattihoz. És tetszik, hogy a saját bölcsességem üzenetének közvetítését segíti, nem valami kívülről mondott iránymutatást ad. A hozzákapccsolt lélekmasszázs kezelés közben pedig sokszor bukkannak fel bennem felismerések, mélyebb megértések. És utána még napokon keresztül tapasztalom azt is, hogy hirtelen bizonyos energiapályáimon beindul az áramlás – innen is tudom, hogy még mindig dolgozik bennem a kezelés hatása.”

„A Beával eltöltött foglalkozások közben és után mindig valami újat tanulok magamról, illetve a környezetemmel való kapcsolatról. Ezek után a foglalkozások után – legyen az lélekmasszázs, önismereti beszélgetés, vagy a kettő kombinációja – mindig egy újabb, a megszokottnál másabb gondolkodási formát kapok. A foglalkozások során a kérdések és válaszok dinamikájában nincs hely negatív gondolatoknak és szavaknak, ami elsőre nehezebb, mint hinnénk, de Beától csak segítséget, elfogadást és inspirációt kapsz.”

Fedezd fel hogyan legyél éber az intuíciódra és élj tudatosan az érzékenységeddel!

A konzultációs program téged is segít abban, hogy:

 • ÉRTÉKELED SAJÁT EGYEDISÉGED, MEGTANULOD URALNI ÉS ÖRÖMMEL ÉLNI AZ ÉRZÉKENYSÉGEDET, és egyre inkább elengeded, hogy olyat erőltess magadra, ami nem te vagy.

 • FELFEDEZED A SZEMÉLYES ERŐDET ÉS EZ LESZ MAJD A VEZETŐD ABBAN, HOGY HOGYAN OSZD MEG MAGAD A VILÁGGAL úgy, hogy magadat már ne szorítsd a háttérbe és ne érezz emiatt bűntudatot.

 • MEGTANULOD HASZNÁLNI AZT, HOGY FOGÉKONY ÉS NYITOTT VAGY A FINOMENERGIÁKRA, és így már nem tudattalanul és önkéntes mártírként fogadod be a mások nehéz érzelmi és mentális energiáit, hanem tudatos jelenlétben képviseled a magasabb energiaszintet a magad és minden érintett legfőbb javára.

A KULCS TE MAGAD VAGY!

Tanuld meg elfogadni azt, aki vagy, olyannak, amilyen vagy.

Az, hogy másképp látod és érzékeled a világot, mint a nagytöbbség, nem hiba! Az érzékenységedre, finomenergiáidra, lelkiségedre nagy szükség van. Te vagy az érem másik oldala. Helyed van a világban!

De ehhez újra kell kapcsolódnod önmagadhoz, a lelkedhez.
Bátorságot kell merítened, hogy vállald érzékenységedet, ami egyben a legnagyobb erőd is lehet!

Számodra a legfontosabb mérföldkövek a szíved-lelked szerint való élet útján az lehet, hogy:

 • megtanulsz nemet mondani adott helyzetben, egészséges határokat felállítani
 • megtanulsz hallgatni  belső bölcsességedre és szellemi vezetésedre, és mered követni, élni azt
 • megtanulsz tenni azért, amiért valódi lelkesedést érzel, ami örömmel és elégedettséggel tölt fel
 • megtanulsz önmagadért is tenni és a neked leginkább megfelelő támogatást megtalálni, kívül-belül, minden szinten.

Tudom, hogy nem könnyű elindulni. Talán attól is félsz, hogy nehogy túl önző legyél, ha magaddal foglalkozol.

De őszintén: ha energiáid kimerülőben vannak, mert csak adsz és adsz, akkor meddig bírod még?

Az, hogy önmagadra is figyelsz, és teszel a jól-létedért, nem jelenti azt, hogy másokat cserben hagysz vagy kihasználsz. Egyszerűen más alapról kiindulva élsz ezután. Ahol önmagad szeretetén és gondoskodásán keresztül sokkal több erőd marad arra, hogy valódi életfeladataidnak teret adj és megéld őket.

Az, hogy adj magadból, hogy tegyél a szeretteidért és a világ jobbításáért, alap természeted. De nem mindegy, hogy hogyan éled meg!

Készen állsz új alapokra helyezni az életed? Készen állsz a lelked vezetését felfedezni és követni?

MIT AD NEKED EZ A PROGRAM

 • Nyitottság önmagadra, tudatosabb életvezetés

 • Kiegyensúlyozott energiarendszer, több életenergia

 • Önismereti és energetikai eszköztár önmagadra szabva, amit ezután bármikor használhatsz

 • Felszabadultabb és emelkedettebb nézőpont az életedhez

 • Több öröm, kevesebb stressz

Ahogyan segítelek az ide vezető úton

Segítő beszélgetés

Sokat kérdezlek. Nyitottan, ítéletektől és elvárásoktól mentesen hallgatlak.
Figyelek rád minden szinten, és visszajelzést adok számodra magadról, a folyamatodról.

Felfedezed önmagadban belső erőforrásaidat, hogy újra kezedbe vedd életed irányítását.

Energiarendszer harmonizálás

Elősorban a Lélekmasszázs érintésterápia módszerét használom.
Lágy, ringató és pulzáló mozdulatok gyengéd erejében hamar kellemes és ellazult állapotba kerülsz.

Mély, relaxált állapotban energiáidat visszanyered, elengeded a feszültségeket, és átengeded a terepet a tested természetes ritmusának és öngyógyító folyamatainak.

Meditációban elmélyülés

A vezetett belső utazás során közösen megteremtjük azt a biztonságos és támogató teret, amelyben egyre mélyebbre merülhetsz belső világodban.

Intuitív bölcsességed iránymutatásában felfedezed és feloldod a benned feszülő ellenállásokat, és befogadod az építő, felemelő energiákat.

Minden konzultációs alkalom…

egy intenzív találkozás önmagaddal támogató segítségben, hogy felfedezd mi a jelenlegi legnagyobb elakadásod, és személyedre szabottan, a legteljesebb figyelemmel érzékenységedre és lélek energiáidra, megtaláljuk a továbblépést, a feloldási lehetőségeid.

Útmutatással és gyakorlatokkal segítelek abban, hogy mindezt hogyan építheted be az életedbe, a változás érdekében.

Lélekmasszázs érintésterápiával energiarendszered egyensúlyát és harmóniáját állítjuk vissza az energikusabb mindennapok eléréséhez (Ha nem tudunk személyesen találkozni, akkor a lélekmasszázs helyett meditációval, vezetett vizualizációs gyakorlatokkal dolgozunk).

Miért ezt a formáját válaszd az önfejlesztésednek?

A konzultációs program lényege, hogy egy folyamatban tart téged, ahol az elején meghatározzuk, hogy hol tartasz éppen és azt is, hogy hová szeretnél eljutni. Ezt teljesen rád szabottan.

Nem vagy egyedül

Ebben a folyamatban mentorként támogatlak téged.

Mert lesznek hullámhegyek és hullámvölgyek, amikor nagyon is jól jön majd egy külső kapaszkodó, megtartó, segítő erő. Amikor érezheted majd úgy, hogy inkább feladod az egészet, vagy hogy nincsen értelme. Gondolhatod majd azt, hogy nem vagy elég hozzá, mégsem tudod végigcsinálni, nálad ez nem működik.

És ez mind NEM IGAZ.

Azt  kell megtalálnod, hogy nálad miről szól és nálad hogyan működik.

Egy ilyen folyamatban a megtartó, keretet adó támogatás nagyon hatékony, főleg akkor, ha érzékenységed hajlamosít arra, hogy könnyen szétszórd energiáidat és nehezen valósíts meg dolgokat.

A konzultációs program lényege, hogy saját működésedet és energiáidat megismered és elkezded a magad számára a legmegfelelőbben használni.

Mit tegyél, ha téged is érdekel a program?

Foglalj időpontot egy ingyenes első beszélgetésre

Nem tudod, hogy ez a program lenne a megfelelő segítség számodra? Beszélgessünk online, ingyenesen, hogy biztosabban tudj dönteni! Ez a beszélgetés még semmire sem kötelez. Utána viszont mindketten könnyebben el tudjuk dönteni, hogy érdemes-e együttműködnünk.
A lenti gombra kattintva tudsz időpontot foglalni.

Töltsd ki az előzetes kérdőívet

Hogy minél hatékonyabb legyen ez az első beszélgetés, szeretnélek elkezdeni megismerni. Ehhez kérlek, töltsd ki a foglalás után kapott kérdőívet és küld vissza nekem. Így már én is felkészültebben tudok jelen lenni a beszélgetésen.

Beszélgessünk a lehetőségeidről

Ez az első konzultáció rólad fog szólni, és a témádról, élethelyzetedről, amiben támogatást szeretnél kérni. Felmérjük, hogy személy szerint neked ez a program hogyan tud segíteni.
A programmal kapcsolatos további kérdéseidet is itt teheted majd fel, szívesen válaszolok rájuk.

Akik már voltak nálam

„Kell egy kis bátorság, hogy az ember elinduljon az önmagát megismerő úton és olykor a segítség sem árt. A segítő beszélgetés kiegészítve az érintésterápiával egy igen kellemes módja ennek. A környezetet úgy írnám le, hogy közvetlen diszkrét és hangulatos, ahol hamar otthon érezzük magunkat és az elmélyülés is könnyen megy.”

„Két kisebb gyermek anyukájaként ritkán van lehetőségem egy jó kikapcsolódásra, ellazulásra. Bea lélekmasszázsa ezt adta meg nekem. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szinten ki fogok tudni kapcsolni, hogy végre nem zakatol az agyam az ezer tennivalómon.”

„Nekem a legnagyobb élményt az jelentette, hogy sokkal erősebben éreztem a valós állapotomat. Segített megérezni, hogy hol is tartok mind mentálisan, mind fizikálisan. És utána valahogy nagyon könnyűnek éreztem magam.”

„A lélekmasszázs alatt szinte végig az alvás és ébrenlét kellemes határán mozogtam, ahol nem zavartak a gondolatok és megszűntek a zavaró érzések. Utána még sokáig velem maradt az élmény. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a módszert.”