Intenzív életminőség javító és középpontba rendező online konzultációs programok kiscsoportos és egyéni formában a finomenergiákra érzékenyek és nyitottak számára, akik érzik, hogy sokkal több van bennük, mint amit most élnek, és keresik ehhez az oda vezető, saját útjukat.

Ismerős az érzés?

 • túl önző vagy, ha a saját vágyaidra és igényeidre is odafigyelsz és teszel értük
 • szívesen segítesz másokat, de közben a saját dolgaid és terveid valahogy mindig a háttérbe szorulnak és nem jutsz egyről a kettőre
 • folyton kimerült, fáradt és szétesett vagy, mert csak adsz és adsz és szétszórod az energiáidat
 • hibásnak/”mimózának”/túlérzékenynek gondolod magad és ezért a mindenáron megfelelés miatt olyanná akarsz változni, aki nem te vagy
 • sokszor van bűntudatod, ha magadért teszel
 • gyakran nyomaszt a kisebbrendűségi érzés és az elégedetlenség önmagaddal szemben

És azt is érzed, hogy egy kicsit másképp „működsz”, mint a nagytöbbség:

 • sokszor érzed, hogy a másokkal való kommunikációban könnyen bevonódsz az ő gondolataiba, érveibe, hangulataiba, és eközben elveszted a saját középpontod
 • rendszeresen szükséged van egyedüllétre, ahhoz hogy energiarendszered új erőre kapjon, mert mások társaságában nem tudsz úgy igazán elengedni, lazítani, feltöltődni
 • erős hívást érzel a metafizika/spirituális világ/a láthatón túli élet megismerésére, tanulmányozására, megtapasztalására, de még nincs elég bátorságod ezt a világlátásodat élni és képviselni
 • túlzott segítőkészséged sokszor a saját életed, helyzeted és céljaid rovására éled meg, a kiszolgáltatottak és hátrányos helyzetűek lelkes pátfogója vagy, akár a saját érdekeid rovására is
 • kreatív, intuitív, alkotó természetednek ritkán adsz teret, mert logikus érvekkel folyton rábeszéled magad olyan teljesítményekre és tevékenységekre, melyektől azt reméled, hogy általuk több elfogadást és nagyobb elismerést kapsz

MÉLYEN BELÜL ÉRZED, HOGY VAN MÁSIK ÚT, MÁS LEHETŐSÉG IS.

A kiteljesedett, elégedett és sikeres élet számodra is elérhető!

A KULCS EHHEZ TE MAGAD VAGY!

Az, hogy másképp látod és érzékeled a világot, mint a nagytöbbség, nem hiba! Az érzékenységedre, finomenergiáidra, lelkiségedre nagy szükség van. Te vagy az érem másik oldala. Helyed van a világban!

De ehhez újra kell kapcsolódnod önmagadhoz, a lelkedhez.

Meg kell tanulnod ELFOGADNI és ÉRTÉKELNI MAGAD.

Bátorságot kell merítened, hogy vállald érzékenységedet, ami egyben a legnagyobb erőd is lehet!

Amikor megismered és tudatosan élsz az energiáiddal, az érzékenységed a legfőbb erő-forrássoddá válik!
 • ÉRTÉKELED, URALOD ÉS ÖRÖMMEL ÉLED AZ ÉRZÉKENYSÉGEDET, és egyre inkább elengeded, hogy olyat erőltess magadra, ami nem te vagy.

 • FELFEDEZED A SZEMÉLYES ERŐDET ÉS EZ LESZ MAJD A VEZETŐD ABBAN, HOGY HOGYAN OSZD MEG MAGAD A VILÁGGAL úgy, hogy magadat már ne szorítsd a háttérbe és ne érezz emiatt bűntudatot.

 • SZERETETTEL ÉLED AZT, HOGY FOGÉKONY ÉS NYITOTT VAGY A FINOMENERGIÁKRA, és így már nem tudattalanul és önkéntes mártírként fogadod be a mások nehéz érzelmi és mentális energiáit, hanem tudatos jelenlétben képviseled a magasabb energiaszintet a magad és minden érintett legfőbb javára.

A konzultációs programok során mentorként vezetlek abban, hogy felfedezd és megtanuld használni a személyes erődet, hogy az érzékenységed, empátiád, intuíciód, lelkiséged új erőre kapjon és felragyogjon, ezáltal elkezd élni képességeidet és adottságaidat.

Hol érzed, hogy elakadtál? Nézd meg, hogyan segíthetek…

Erőtlenséged, elégedetlenséged, tehetetlenséged és háttérbe húzódásod átalakítása, hogy elkezd bátran élni empatikus, érzékeny, lelki beállítottságodat és megvalósítsd saját céljaidat és vágyaidat.

ÉRTÉKES VAGY!

8 alkalmas ONLINE kiscsoportos konzultációs program

Energiátlanság, áldozatiság és állandó védekező hozzáállás HELYETT engedd intuitív oldaladat, lelki érzékenységedet felragyogni és a kreativitás, öröm és bőség forrásává válni a számodra

KÉPES VAGY!

10 alkalmas ONLINE kiscsoportos konzultációs program

ENGEDD AZ ENERGIÁIDAT HATNI!

Ha inkább egyénileg szeretnél végigmenni a folyamaton, arra is van lehetőség. Egyeztessünk!

Ehhez kérlek,  vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén>>>

Velem találkozol

Baranyai Beáta vagyok, önismereti segítő és életvezetés mentor.

Sok módszert és technikát tanultam, a legtöbbet saját élményen alapuló, gyakorlati oktatásokon keresztül. Ezekből állt össze az az eszköztár, amit ma is használok. Többek között a transzperszonális pszichológia, energiagyógyászat, érintésterápiák (Holistic Pulsing, Metamorf Masszázs), önfejlesztést támogató OH-képkártyák, természetgyógyászat, SVT.

A legteljesebb figyelemmel érzékenységedre és lélek energiáidra vezetlek és kísérlek végig azon a belső úton, amely során tudatosságod növelése és energiarendszered működésének mélyebb megismerése által megtanulod elfogadni, értékelni és élni saját egyediségedet, hogy így egy örömtelibb és elégedetettebb életet élhess.

Önismeret és Spiritualitás – mindkettő egyaránt fontos, hogy a fizikai világban megvalósítsd a Lelked hívását

Akik már voltak nálam

„Nagyon szeretem a képekkel való önismereti munkát, mert tényleg egy nagyon jó eszköz arra, hogy könnyen kikerüljem az agyalást és hozzáférjek a tudatalattihoz. És tetszik, hogy a saját bölcsességem üzenetének közvetítését segíti, nem valami kívülről mondott iránymutatást ad. A hozzákapccsolt lélekmasszázs kezelés közben pedig sokszor bukkannak fel bennem felismerések, mélyebb megértések. És utána még napokon keresztül tapasztalom azt is, hogy hirtelen bizonyos energiapályáimon beindul az áramlás – innen is tudom, hogy még mindig dolgozik bennem a kezelés hatása.”

„A Beával eltöltött foglalkozások közben és után mindig valami újat tanulok magamról, illetve a környezetemmel való kapcsolatról. Ezek után a foglalkozások után – legyen az lélekmasszázs, önismereti beszélgetés, vagy a kettő kombinációja – mindig egy újabb, a megszokottnál másabb gondolkodási formát kapok. A foglalkozások során a kérdések és válaszok dinamikájában nincs hely negatív gondolatoknak és szavaknak, ami elsőre nehezebb, mint hinnénk, de Beától csak segítséget, elfogadást és inspirációt kapsz.”

Tudom, hogy nem könnyű elindulni. Talán attól is félsz, hogy nehogy túl önző legyél, ha magaddal foglalkozol.

De őszintén: ha energiáid kimerülőben vannak, mert csak adsz és adsz, akkor meddig bírod még?

Az, hogy önmagadra is figyelsz, és teszel a jól-létedért, nem jelenti azt, hogy másokat cserben hagysz vagy kihasználsz.

Egyszerűen más alapról kiindulva élsz ezután.

Ahol önmagad szeretetén és gondoskodásán keresztül sokkal több erőd marad arra, hogy valódi életfeladataidnak teret adj és megéld őket.

Az, hogy adj magadból, hogy tegyél a szeretteidért és a világ jobbításáért, alap természeted. De nem mindegy, hogy hogyan éled meg!

Ha úgy érzed, hogy elindulnál belső erőid felfedezésének útján, és ebben támogathatlak, várom szeretettel a jelentkezésed!